Chania Open – Πανελλήνιο τουρνουά Beach Volley 14-16 Ιουνίου 2019

Το επόμενο τουρνουά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών θα διεξαχθεί στα Χανιά από 14-16 Ιουνίου. Την προκήρυξη μπορείτε να την βρείτε στο site της Ομοσπονδίας εδώ.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Beach Volley Χανίων, στις πανέμορφες και πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Με συντελεστή 0,3 στην βαθμολογία του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον, κορυφαίων αθλητών του Beach Volley, 15 ημέρες πριν την έναρξη των Μasters στη Θεσσαλονίκη, διεκδικώντας βαθμούς και σημαντικά χρηματικά έπαθλα.

Υπενθυμίζουμε στους ενδιαφερόμενους ότι καθώς πρόκειται για επίσημο τουρνουά την Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, θα πρέπει όσοι διαγωνιζόμενοι δεν έχουν ήδη κάρτα αθλητή να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα εγρραφής στο μητρώο της Ομοσπονδίας εδώ, καθώς και να προσκομίσουν σχετική Ιατρική Βεβαίωση ότι είναι ικανοί να συμμετάσχουν σε αγώνες Beach Volley, που μπορείτε να βρείτε στον προηγούμενο σύνδεσμο ή να κατεβάσετε από εδώ.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 11-06-2019 και ώρα 20:00 συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής εδώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...