Οι νικητές του SYNKA Beach Volley Tournament 2019 – Κόλα / Γιαννόπουλος στο Golden Ανδρών , Αντιμισιάρη / Ρηγάκου στο Golden Γυναικών , και Φιλλίπου / Φιλοκώστας στο Silver Ανδρών.

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση, ολοκληρώθηκε ένα από τα σημαντικότερα φετινά τουρνουά του Συλλόγου μας, με την συμμετοχή 24 ομάδων συνολικά, σε τρεις κατηγορίες .

Χάρη στην σημαντική βοήθεια των SYNKA Super Markets, πραγματοποιήθηκε ένα τουρνουά πολύ υψηλού επιπέδου, με πολλά αμφίρροπα και όμορφα παιχνίδια.

Στο Golden Ανδρών νικήτρια με 2-0 ήταν η  ομάδα από το Ηράκλειο Κόλα Αντιόλ / Γιαννόπουλος Δημήτρης, που επικράτησαν στον τελικό, της ομάδας από τα Χανιά Λίτος Μπάμπης / Χατζηδαμιανού Δαμιανός, με χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, τις εξαιρετικές και εντυπωσιακές άμυνες των αθλητών από το Ηράκλειο.

Στο Golden Γυναικών, στον τελικό, τα 2 φαβορί έφτασαν μέχρι το τέλος, όπου η ομάδα των Αντιμισιάρη Μαίρη / Ρηγάκου Ασπασία, επικράτησαν της ομάδας των Γκέκα Πανδώρα / Γαραζανάκη Εύα με 2-0 σετ

Στο Silver Ανδρών η εξαιρετική και πολύ σταθερή ομάδα στα Silver τουρνουά του Συλλόγου, Φιλλίπου Παναγιώτη / Φιλοκώστα Απόστολου, επικράτησαν των Χότζα Ερμοντ / Παπαδόσηφου Σήφη με 2-0 σετ, παίρνοντας ρεβάνς, από την πρωινή αναμέτρησή τους όπου Χότζα / Παπαδόσηφος είχαν επικρατήσει με 2-0.

Στα ημιτελικά στο Golden Ανδρών οι Μπατάκης Μανώλης / Χριστοδουλάκης Χρήστος έχασαν με 2-0 σετ από τους Κόλα/Γιαννόπουλο και οι Λέκας Χρήστος / Σταυρουλάκης Αλέξης έχασαν με 2-0 σετ από Λίτο / Χατζηδαμιανού.

Αντίστοιχα στα ημιτελικά γυναικών οι Κανιούρα Περσεφόνη / Πολυκανδριώτου Μαίρη έχασαν με 2-0 από Γκέκα / Γαραζανάκη και οι Στάφα Λέντι / Βοζινάκη Μαρία έχασαν με 2-0 από τις μετέπειτα νικήτριες του τουρνουά Αντιμισιάρη / Ρηγάκου.

Τέλος στα ημιτελικά του Silver Ανδρών έφτασαν οι Σαρρής Παναγιώτης / Βρετός Νίκος και οι Γκαντζιός Θωμάς / Κολτσίδας Θωμάς που έχασαν με 2-0 αντίστοιχα από τους Φιλλίπου / Φιλοκώστα και Χότζα / Παπαδόσηφο.

Τις απονομές στο Golden Ανδρών , είχαμε την τιμή να τις κάνει ο Αντιδήμαρχος Αθλητικών της νέας Δημοτικής Αρχής, Κος Μιχαηλάκης Στέλιος και έτσι είχαμε την ευκαιρία,  να διαπιστώσουμε  την θετική διάθεση του Κου Μιχαηλάκη, να είναι κοντά στον Σύλλογο, για την ανάληψη στο μέλλον μεγάλων διοργανώσεων.

Τις απονομές στις γυναίκες, είχαμε την χαρά να τις κάνει ο εκπρόσωπος του ΣΥΝΚΑ Κος Χουρδάκης Γιώργος, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για ένα ακόμη καλύτερο τουρνουά ΣΥΝΚΑ το 2020.

Τις απονομές στο Silver ανδρών έκανε ο ταμίας του Συλλόγου Κος Καρπουζάς Γιάννης , ο οποίος εκτός των άλλων καθηκόντων του, έχει συμβάλλει σημαντικά, με πολύ προσωπική εργασία, στην αναμόρφωση των εγκαταστάσεων του Συλλόγου, τον τελευταίο χρόνο.

Σε όλους τους  φιναλίστ, δόθηκαν δωροεπιταγές, άνω των 400 ευρώ, από το αθλητικό κατάστημα Aqua fit , που τα τελευταία χρόνια είναι πάντα κοντά στον Σύλλογό μας.

Μετά το τέλος των αγώνων, όλοι οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, στο γλέντι που οργάνωσε ο Σύλλογος, με ζωντανή μουσική της εξαιρετικής ορχήστρας του Κου Μάρακα , και πολύ φαγητό εξαιρετικής ποιότητας, από το ψητοπωλείο Delish, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο, το τουρνουά ΣΥΝΚΑ 2019.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...