Κόλλα Αντιόλ/Πάσχου Ναταλία στο Golden και Καμπουράκης/Κεφη στο Silver οι νικητές στο τουρνουά ‘Full Moon 2021’

Χρειαστηκαν να παιχτούν περίπου 90 παιχνίδια, σε 2 ημέρες για να ολοκληρωθεί, με μεγάλη επιτυχία το φετινό Full Moon 2021.

Με την  συμμετοχή συνολικά 52 ομαδων (26 στο golden και 26 στο silver), οι 104 αθλητές που συμμετείχαν, εδωσαν τον καλύτερο εαυτό του, σε ενα τουρνουά, που όλοι έδειχναν να απολαμβάνουν την συμμετοχή τους.

Στο τουρνουά Golden, όπου η συμμετοχή αθλητών από Ιταλία, Γερμανία, Κροατία, έδωσαν μία διεθνή νότα στο φετινό τουρνουά, νικητές αναδείχτηκαν  οι Κόλλα Αντιόλ/Πάσχου Ναταλία, που στον τελικό, σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου, κέρδισαν το πολύ δυνατό ζευγάρι των Peter / Maja από Γερμανία/Κροατία. Τα 2 αυτά ζευγάρια από την αρχή φάνηκε, ότι θα πρωταγωνιστούσαν, καθώς σε όλα τα παιχνίδια τους έπαιξαν εντυπωσιακό Beach Volley, αν και στον τελικό το ασυναγώνιστο ζευγάρι των  Κόλλα/Πάσχου κέρδισαν ευκολότερα απ’ ότι αναμενόταν.

Για να φτάσουν στον τελικό οι νικητές του τουρνουά κέρδισαν στον ημιτελικό το ζευγάρι των Αναστασάκη Δημήτρη/Μουτσάκη Αντιγόνη, και οι δευτεραθλητές το ζευγάρι των Χατζηδαμιανού Δαμιανού/Βλαχάκη Μαρία.

Στο τουρνουά Silver, που με χαρά είδαμε να συμμετέχουν και νέα παιδιά από τις ακαδημίες του Συλλόγου, νικητές αναδείχτηκαν οι Καμπουράκης Αλέξης / Κέφη Μαίρη που κέρδισαν τους Μπουρμπάκη Κώστα / Ζερβού Φερενίκη, που κέρδισαν αντίστοιχα στους ημιτελικούς τα ζευγάρια των Τάπος Άγγελος/Μιχαηλάκη Κατερίνα και Παπουτσάκης Γιώργος/Ζουραράκη Νικολέτα.

Στο τέλος του τουρνουά έγιναν οι απονομές στις ομάδες που έφτασαν στους τελικούς, αλλά ο Σύλλογος έκανε και ακόμη μία σημαντική βράβευση στην Φραγκιουδάκη Κατερίνα καθώς είναι η μικρότερη αθλήτρια που έχει συμμετάσχει στα τουρνουά του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει, όλους τους αθλητές που με την μαζική συμμετοχή τους και την καλή τους διάθεση και συνεργασία, βοηθήσαν να ολοκληρώσουμε ακόμη ένα επιτυχημένο τουρνουά στις πανέμορφες εγκαταστάσεις μας, και να μας δώσουν την δύναμη για ακόμη καλύτερα τουρνουά.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς του τουρνουά, για την σημαντική τους βοήθεια στην διοργάνωση του τουρνουά.

Χορηγοί:

Ίσως σας ενδιαφέρουν…