Το “ΟΤΙ ΛΑΧΕΙ- FULL MOON” MIKTO τουρνουά : 19-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

46844Το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου 2013 θα διεξαχθεί μικτό τουρνουά με τίτλο “ΟΤΙ ΛΑΧΕΙ-FULL MOON TOURNAMENT’ με την ιδιαιτερότητα ότι οι ομάδες θα αλλάζουν σύνθεση σε κάθε σετ κατόπιν κλήρωσης.

Συγκεκριμένα πριν από κάθε γύρο οι γυναίκες διαγωνιζόμενες θα τραβάνε κλήρο για τον συμπαίκτη τους

Κάθε παίκτης θα παίξει συνολικά σε 2 ημέρες από 8-12 σετ (θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων). Πρώτος/η νικητής/τρια αναδεικνύεται ο παίκτης/τρια που θα κερδίσει τα περισσότερα σετ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στα κερδισμένα σετ, θα υπολογιστούν οι κερδισμένοι πόντοι.

Ο κάθε παίκτης/τρια δηλώνει ατομικά την συμμετοχή του στο τουρνουά. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα εξαρτηθεί από τον ελάχιστο αριθμό ανδρών ή γυναικών. (για παράδειγμα αν έχουν δηλώσει συμμετοχή 16 γυναίκες και 25 άνδρες αναγκαστικά θα αποκλειστούν από το τουρνουά 9 άνδρες καθώς ο αριθμός ανδρών και γυναικών πρέπει να είναι ίδιος).Σε περίπτωση δήλωσης περισσότερων παικτών από το ένα φύλλο θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν οι παίκτες/τριες που θα δηλώσουν πρώτοι/ες στην ειδική φόρμα του συλλόγου την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 10€.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...