Λίτος, Παπαγρηγοράκης και Χριστοδουλάκη, Πεντάρη νικητές στο Intersport Chania Open

d161f4a106d164569f18b347f7a0ccc0_XLΌμορφο θέαμα και δυνατές αναμετρήσεις στα ωραιότερα γήπεδα της Κρήτης, παρακολούθησαν οι φίλοι του αθλήματος χθες, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων όπου διεξήχθη το Intersport Chania Open Tournament 2014, από το Vari Sports Club και την Έφη Σφυρή.

Στους άνδρες νικητές αναδείχθηκαν οι Μπάμπης Λίτος / Ευτύχης Παπαγρηγοράκης επικρατώντας με νίκη 2-0 σετ (15-8, 15-10) έναντι των Γιάννη Μπαχλιτζανάκη / Μιχάλη Ταταράκη. Στο ταμπλό των γυναικών νικήτριες αναδείχθηκαν οι Φαίη Χριστοδουλάκη / Κατερίνα Πεντάρη όπου κέρδισαν με 2-0 σετ (15-12, 15-11) τις Γιόλα Παπαστάμου / Ρωμυλία Λελούδα. Παράλληλα, στο “King of the Βeach Closed Tournament” την πρώτη και δεύτερη θέση κατέκτησαν αντίστοιχα οι Βασίλης Στάχτος και Ιάσων Μανωλόπουλος.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει το VSC bv Academy δήλωσε: «Το τουρνουά αποτέλεσε την πιο διασκεδαστική από τις τρεις μέρες της παραμονής μας στα Χανιά. Προηγήθηκαν δύο κουραστικές ημέρες με διπλή προπόνηση και πολύ κέφι από όλους τους συμμετέχοντες του Intersport Beach Volley Camp by Efi Sfyri. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά και στο Αθλητικό Σύλλογο Beach Volley Ν. Κυδωνίας που είναι πρότυπο οργάνωσης και καλλιέργειας του αθλήματος».

Πηγή: beachvolleynews.gr

Ίσως σας ενδιαφέρουν…