Γεωργακόπουλος / Αλεξιάδης την πρωτιά στην Αττική στο 15ο Nova Beach Volley Tournament

nova_athensΟι Κινέζοι λένε «μια εικόνα, χίλιες λέξεις»! Στην καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία που εδώ και 15 χρόνια μαζί με το αποχαιρετιστήριο πάρτι ρίχνει την αυλαία των τουρνουά Βeach Volley της Νova, ο φωτογραφικός φακός έχει τη δύναμη στα αθόρυβα «κλικ» του να συλλάβει για πάντα τόσα πολλά συναισθήματα, τόση συγκίνηση, τόσο θαυμασμό, τόση χαρά, τόση περηφάνεια, αλλά και τόση απογοήτευση.

Όλα αυτά λοιπόν και ακόμη περισσότερα είναι μόλις κάποια από τα συστατικά της μαγικής συνταγής που εδώ και τόσα χρόνια έχουν μετατρέψει ένα απλό αθλητικό ραντεβού στον απόλυτο καλοκαιρινό θεσμό!

Μέσα λοιπόν σε εορταστική ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε το βράδι της Κυριακής 29 Ιουνίου στην παραλία «Yabanaki» ο α’ σταθμός του 15oυ Nova Beach Volley Tournament με τις απονομές των επάθλων των νικητών στις κατηγορίες Golden-Silver και φυσικά τα ξέφρενα «μπουγέλα» και τις πλάκες των «χρυσών» πρωταθλητών Γεωργακόπουλου/Αλεξιάδη και πρωταθλητριών Καράβη/Πασιαλή με τις παραδοσιακές σαμπάνιες μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού για μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση.

Τις απονομές πραγματοποίησαν η Eπικεφαλής Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Εικόνας Forthnet, Τίνα Κουτσογιάννη, η εορτάζουσα Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Εικόνας Forthnet, Πέρρυ Τσαγκάρη, o Sports Αffairs Manager της Forthnet, Αλέξης Καναβός, ο Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Forthnet, Μιχάλης Πάντζιαρος, ο Ειδικός Συνεργάτης Novasports Events, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων του, ο χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης του 1987, Τάσος Τεντζέρης, ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π, Αθανάσιος Ψάρρας, ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης και μία θρυλική μορφή των τουρνουά της Nova, με συμμετοχές 10 ετών και 4 τίτλων, Γιάννης Σταμπέλος, που πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο πόδι.

Με σύνθημα λοιπόν lets play#novabeachvolley η σκυτάλη από την Ακτή Βάρκιζας πηγαίνει πλέν στα Χανιά και συγκεκριμένα στην παραλία Αγίων Αποστόλων, στις 4-5-6 Ιουλίου. Το πέσιμο της αυλαίας του 15ου «Nova Beach Volley Tournament» θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην παραλία Επανομής στις 11-12-13 Ιουλίου.

Πηγή: http://www.novasports.gr/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...