Λίτος Μπάμπης & Μουτσάκη Αντιγόνη οι νικητές στην κατηγορία GOLDEN – Αλεξιάδης Σέργιος & Πετακάκη Βούλα οι νικητές στην Κατηγορία SILVER του Μικτού – Νυχτερινού – Φιλανθρωπικού τουρνουά.

νικητες του Golden tournamentΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το μεγάλο Μικτό τουρνουά του συλλόγου που είχε Φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα καθαρά έσοδα ( 600€) θα διατεθούν στον σύλλογο «Ορίζοντας» που ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό την στήριξη ατόμων που πάσχουν από καρκίνο.

Συμμετείχαν συνολικά 27 ομάδες και οι αγώνες ήταν νυχτερινοί, ξεκινώντας στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου και ολοκληρώθηκαν μετά τις 4.00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Παράλληλα έγινε και Beach Party με μουσική, ποτά και φαγητό, αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο την ημερολογιακή λήξη του Καλοκαιριού.
Στο αγωνιστικό σκέλος, πρωταθλητές αναδείχτηκαν οι Λίτος Μπάμπης & Μουτσάκη Αντιγόνη που νίκησαν στον τελικό τους Μιχελάκη Γιώργο και Μπολέτη Γιώτα με 2-0 έχοντας ήδη κερδίσει στον ημιτελικό τους Γλυνιαδάκη Νίκο & Χριστοδουλάκη Κατερίνα με 2-1 σετ.

 

νικητες των 2 τουρνουαΠαράλληλα έγινε και τουρνουά για την κατηγορία Silver με νικητές τους Αλεξιάδη Σέργιο & Πετακάκη Βούλα οι οποίοι κέρδισαν  στον τελικό τους Πέτκο Νίκο & Νιάνιου Κων/να.

Ο σύλλογος ευχαριστεί το καφέ LOCA για την προσφορά των ποτών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...