Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά «Νίκος Κατούφας»

IMG_1509

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες το τριήμερο  Παγκρήτιο τουρνουά αντρών/γυναικών «Νίκος Κατούφας»,  όπου  τον τίτλο των νικητών κατέκτησαν οι Γεωργακόπουλος Νεκτάριος/Μονιάκης Γιώργος και Σημαντηράκη Ξένια / Λαγουδάκη  Στέλλα σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα.

Σε ένα συγκλονιστικό τελικό οι Γεωργακόπουλος Νεκτάριος/Μονιάκης Γιώργος αντιμετώπισαν τους Κλώνο Ηλία / Σταμπέλο Γιάννη και επικράτησαν με 2-1 σετ (20-22, 21-16,15-5), καθηλώνοντας 300 και πλέον θεατές.

Στις γυναίκες οι Σημαντηράκη Ξένια / Λαγουδάκη Στέλλα επικράτησαν των Κουμβάκη Άννα / Γεωργοπούλου Αθηνά με 2-1 σετ (21-14, 19-21, 15-10).

Τις απονομές έκανε ο αντιδήμαρχος Χανιών κ. Αδοντάκης Εμμανουήλ καθώς και η οικογένεια του Νίκου Κατούφα, οι οποίοι βρέθηκαν καθ’ όλο το τριήμερο στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, παρακολουθώντας και χειροκροτώντας τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Στις 2 πρώτες θέσεις -εκτός από τα κύπελλα και τα μετάλλια- μοιράστηκαν δώρα του χορηγού  Κάβα Κασιμάτης.

Το τουρνουά  στην μνήμη του Νίκου Κατούφα είχε φέτος και ένα ακόμη χαρακτήρα, χαρακτήρα συμπαράστασης στους αθλητές Αλέξανδρο Αλεξιάδη και Στράτο Καββαδά. Το σύνολο των αθλητών και του φίλαθλου κοινού εύχεται την γρήγορη ανάρρωσή τους.

Ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων ευχαριστεί θερμά τους Εθελοντές Σαμαρείτες και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κρήτης οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, τον Λεκάκο Γιώργο για την άψογη προετοιμασία των γηπέδων και τον Μαυράκη Μανώλη για το φωτογραφικό του υλικό.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...