Σε Παλλήνη και Χανιά το 5th BEACH CUP

5th_beach_cupTo 5th BEACH CUP 2015-16 συνδιοργανώνουν o αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments και ο Αθλητικός Σύλλογος Μπητς Βόλει Χανίων. Χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια Novasports.

To BEACH CUP 2015-16 είναι μία σειρά που αποτελείται από 9 τουρνουά Beach Volley, τα οποία διεξάγονται ταυτόχρονα σε ΑΤΤΙΚΗ και ΧΑΝΙΑ κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους και χωρίζονται σε 3 αγωνιστικές περιόδους ανάλογα με την εποχή (AUTUMN Beach Cup, WINTER Beach Cup και SPRING Beach Cup)

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν έχουν κοινή βαθμολογία και τους δίνεται η δυνατότητα να λάβουν μέρος όποτε το επιθυμούν και στα Χανιά και στην Αττική.

Κάθε αγωνιστική περίοδος θα αναδείξει τους δικούς της πρωταθλητές.

Το 5th BEACH CUP θα γίνει Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στην Παλλήνη (κατηγορία ONE STAR) και Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιανουαρίου (κατηγορία TWO STARS) και το διοργανώνει ο αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournament και Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στα ΧΑΝΙΑ στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις Μπητς Βόλει Νέας Κυδωνίας Χανίων και το διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley ΧΑΝΙΩΝ.

Στο νικητή και στη νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης του τουρνουά Beach Cup, θα δοθούν wild cards ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε έναν από τους σταθμούς του “Novasports Beach Volley Tournament”.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – XANIA – One Star Cup
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Σάββατο 9 Ιανουαρίου, 14:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη ΜΕΙΚΤΟΥ, Κυριακή 10 Ιανουαρίου 12:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ, Σάββατο 9 Ιανουαρίου, 14:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – XANIA – Two Star Cup
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Κυριακή 10 Ιανουαρίου, 9:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη ΜΕΙΚΤΟΥ, Σάββατο 9 Ιανουαρίου, 15:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ, Κυριακή 10 Ιανουαρίου, 9:00

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη των αγώνων, πληροφορίες για τον 2ο Beach Cup, καθώς και δηλώσεις συμμετοχής:
Προκήρυξη αγώνων
Πληροφορίες για το 4th Beach Cup
Δηλώσεις Συμμετοχής

Ίσως σας ενδιαφέρουν…