9th Beach Cup – Αρχικές Λίστες & Πρόγραμμα Αγώνων

9th_beach_cupΜε 67 ομάδες να έχουν δηλώσει συμμετοχή, ξεκινάει το 9ο τουρνουά του Βeach Cup στα Χανιά, το οποίο συνδιοργανώνουν o αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments και ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley Χανίων με χορηγό επικοινωνίας τα κανάλια της Novasports.

Το 9ο τουρνουά θα βγάλει και τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση η οποία θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 29 Μαίου στον Σχοινιά Αττικής. Υπενθυμίζουμε ότι στην τελική φάση θα προκριθούν οι 12 πρώτες ομάδες ανδρών και οι 12 πρώτες ομάδες γυναικών της τελικής βαθμολογίας.
* Κάθε αθλητής και αθλήτρια θα πρέπει να έχει λάβει μέρος τουλάχιστον σε ένα τουρνουά από τα 9 ολόκληρης της περιόδου (να έχει δηλαδή οπωσδήποτε βαθμολογία)
** Οι νικητές της τελικής φάσης στην κατηγορία ανδρών και γυναικών θα αναδειχθούν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ του BEACH CUP 2015-16 και θα λάβουν wild card για το «17th Novasports Beach Volley Τournament».
*** Ρεπορτάζ από τους αγώνες της τελικής φάσης θα προβληθεί στα κανάλια Novasports.
Επίσης το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε ότι τα έσοδα από το 9ο Beach Cup θα καλύψουν μέρος των εξόδων των ομάδων που θα προκριθούν στην τελική φάση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 21 Μαίου
One Star Cup Γυναικών, τεχνική σύσκεψη 14:30
One Star Cup Αντρών, τεχνική σύσκεψη 14:30
Two Star Cup Μεικτό, τεχνική σύσκεψη 15:30

Κυριακή 22 Μαίου
Two Star Cup Γυναικών, τεχνική σύσκεψη 10:00
Two Star Cup Αντρών, τεχνική σύσκεψη 10:00
One Star Cup Μεικτό, τεχνική σύσκεψη 13:30

Οι συμμετοχές θα παραμείνουν ανοικτές στις εξής κατηγορίες: Στην κατηγορία TWO STAR Μεικτό 2 θέσεις και ONE STAR Αντρών για 3 θέσεις. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώνετε ηλεκτρονικά στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 6944622444. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επίσης αν κάποια ομάδα έχει κάποιο κόλλημα παρακαλείται να ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν την οργανωτική επιτροπή στα παραπάνω τηλέφωνα ή email.

Τις αρχικές λίστες μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...