Νικητές Τσιάκαλος/Χειλαδάκης και Αντιμισιάρη/Ρηγάκου στο 2ο Chania Beach Volley Tournament 2017-2018

Ολοκληρώθηκε, μετά την εβδομαδιαία αναβολή λόγω κακοκαιρίας και το 2ο Chania Beach Volley Tournament 2017-2018.

Με σύμμαχο τον καιρό , 8 γυναικείες και 6 αντρικές ομάδες, έδωσαν όμορφους αγώνες και διασκέδασαν σε ένα τουρνουά που τα πάντα κύλησαν ομαλά . Οι συμμετέχοντες μετά την παράκληση της οργανωτικής επιτροπής τήρησαν αυστηρά τα ωράρια προσέλευσης με αποτέλεσμα το τουρνουά να ολοκληρωθεί υπό το φως της ημέρας.

Στους άντρες σε έναν αμφίρροπο τελικό, ο έμπειρος και πάντα συνεπής, στις συμμετοχές του στα τουρνουά του συλλόγου, Παντελής Τσιάκαλος , με συμπαίκτη αυτήν την φορά τον Κώστα Χειλαδάκη επίσης συνεπέστατο στα τουρνουά μας, επικράτησαν της ανερχόμενης και δυναμικής ομάδας των Αντώνη Βαρίκου και Μανώλη Μπατάκη με 2-0 σετ.

Στις γυναίκες, το αδιαμφισβήτητο φαβορί, αυτού του τουρνουά, Αντιμισιάρη Μαίρη – Ρηγάκου Ασπασία, που επικράτησε εύκολα σε όλους τους αγώνες,  κέρδισε και στον τελικό τις μικρές, αλλά πολύ ελπιδοφόρες Φραγκιουδάκη Ράνια – Μπαλάσκα Βασιλική με 2-0 σετ.

Κατά την διάρκεια των τελικών όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και οι θεατές απόλαυσαν την ζεστή πίτσα που πρόσφερε ο Σύλλογος κάνοντας πράξη το “άρτος και θεάματα” ή σε ελεύθερη μετάφραση “Πίτσες και Beach Volley”.

Τέλος μετά από κλήρωση μεταξύ των ομάδων, μιά τυχερή ομάδα (Μαυρεδάκη Πηνελόπη/Παπαδομανωλάκη Γεωργία) κέρδισε δυο δωροεπιταγές από τον μόνιμο υποστηρικτή του συλλόγου το κατάστημα αθλητικών ειδών Aqua Fit (Κορωναίου 4 – Χανιά). 

Όλα τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε εδώ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...