Κυριακή 21-07-19 στις 10:00 ή έναρξη του τουρνουά ανδρών παλαιμάχων

Τελικά, την Κυριακή στις 10 το πρωί, θα μαζευτούν οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή (καλοδεχούμενοι και όσοι δεν δήλωσαν  και τους έρθει αναλαμπή να αγωνιστούν) στο τουρνουά ανδρών παλαιμάχων, άνω των 45 ετών, προκειμένου να γίνει η κλήρωση, για την αρχική κατάταξη των ομάδων , και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι αγώνες

Λόγω έλλειψης συμμετοχών το αντίστοιχο γυναικείο τουρνουά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Καθώς είναι γνωστό οι παλαίμαχοι, εκτός από τους αγωνιστικούς χώρους, ξέρουν να μάχονται εξίσου καλά και στον αγωνιστικό χώρο γύρω από την ψησταριά , οπότε εκεί θα αγωνιστούμε, στη δεξιοτεχνία του ψησίματος, για να αναδειχτεί ο καλύτερος ψήστης, στην δεξιοτεχνία του φαγώματος για να αναδειχτεί ο καλύτερος φαγάς, με ειδικό βραβείο για το πιο γερό ‘ποτήρι’.

Οπότε εκτός από τα φαγητά που θα προμηθευτεί ο σύλλογος , όποιος θέλει προαιρετικά μπορεί να συνεισφέρει στο ρεφενέ.

Στο τέλος, μεταξύ σουβλακιού και μπύρας , γύρω-γύρω από τη τεράστια φωτιά , όπου θα μαζευτεί όλο το χωριό … συγγνώμη… οι αγωνιζόμενοι, θα βραβευτεί και η καλύτερη ιστορία , από τις ιστορίες που θα διηγηθούν  οι παλαίμαχοι, από τότε που  ήταν νεόμαχοι πριν κάποια χρόνια….. όσο για το βάρδο που θα επιμένει να τραγουδήσει , μην ανησυχείτε .. θα τον βρείτε φιμωμένο και δεμένο στο μεγάλο πεύκο ανατολικά των γηπέδων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...