Οι νικητές του Full Moon Mixed Tournament 2019 – Αλεξιάδης Αλέξανδρος / Φραγκιουδάκη Ράνια στο Golden και Αυλωνίτης Φίλιππος / Μπουλαξή Ελένη στο Silver .

Με μεγάλη επιτυχία, τελείωσε και το φετινό τουρνουά Full Moon 2019, με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, σε ένα μπαράζ αγώνων, από τις 15:30 το μεσημέρι, μέχρι τις 4 το πρωί της Κυριακής, που τελείωσε και ο τελικός του τουρνουά Golden.

Με μεγάλη διάθεση για Beach Volley, για διασκέδαση, και για ποτό , διαγωνιζόμενοι και θεατές , υπό τους ήχους του Dj  μας , απόλαυσαν ένα τουρνουά – πάρτι Beach Volley, στο οποίο είχαμε πολλούς διακριθέντες , άλλους στο Beach Volley , άλλους στο ποτό, και κάποιους στον χορό και το τραγούδι.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το Golden Τουρνουά με την συμμετοχή 24 ομάδων, μετά από πολλούς και συναρπαστικούς αγώνες, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα, των Αλεξιάδη Αλέξανδρου / Φραγκιουδάκη Ράνιας, που επικράτησαν υπό το φως της πανσελήνου, των Λέκκα Χρήστου / Γκέκα Πανδώρας με 2-0 σετ φτάνοντας αήττητοι μέχρι τον τελικό.

Στους 2 ημιτελικούς οι Αλεξιάδης / Φραγκιουδάκη επικράτησαν με 2-1 σετ των Σταυρουλάκη / Ρηγάκου και οι Λέκκας / Γκέκα κερδισαν με 2-0 σετ τους Πάτερο / Αντιμισιάρη

Στο τουρνουά Silver με την συμμετοχή 8 ομάδων, μετά από συναρπαστικό αγώνα στο τελικό , την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Αυλωνίτης Φίλιππος / Μπουλαξή Ελένη κερδίζοντας τους Κολτσίδα / Δημακοπούλου με 2-1 σετ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, όσα από τα μέλη του Συλλόγου  βοήθησαν, ο καθένας από το πόστο του, για την διεξαγωγή, ενός από τα πιο επιτυχημένα τουρνουά-πάρτι του Συλλόγου μας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...