Αραμπόπουλος/Μπεμπής στο Golden Ανδρών – Κορακοβούνη/Μουτσάκη στο Golden Γυναικών και Νταμηλάκης / Μαντζουκίδης στο Silver Ανδρών οι νικητές στο 1o Τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020

Στην πρώτη αγωνιστική, του πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020 , στις 3 Νοεμβρίου 2019, στο Golden  ανδρών, με την συμμετοχή 7 ομάδων , οι Αραμπόπουλος Στάθης/Μπεμπής Κυριάκος από το Ρέθυμνο, κέρδισαν τους Χανιώτες Μπατάκη Μανώλη/ Χριστοδουλάκη Χρήστο με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά Αραμπόπουλος/Μπεμπής κέρδισαν με 2-0 σετ τους Τζιλιβάκη Αντώνη/Κυριακάκη Κάρολο και οι Μπατάκης Χριστοδουλάκης με 2-0 τους Βαρίκο Αντώνη/Ψαρουδάκη Δημήτρη.

Στο Golden γυναικών με την συμμετοχή 7 ομάδων , οι Κορακοβούνη Κέλλη / Μουτσάκη Αντιγόνη κέρδισαν με 2-0 σετ τις Βασιλείου Αντουαλένα/Γκέκα Πανδώρα με το 2ο σετ να μην ολοκληρώνεται, λόγω του ελαφριού ευτυχώς ,τραυματισμού της Γκέκα. Οι νικήτριες στον ημιτελικό επικράτησαν, των Κτιστάκη Τζορτζίνα / Κολτσάκη Τετα με 2-0 σετ και η δεύτερη στην κατάταξη ομάδα νίκησαν με 2-0 σετ ,στον άλλο ημιτελικό τις Παπαδάκη Άρτεμις/Κουβαρη Αλεξάνδρα.

Τέλος στο Silver ανδρών με την συμμετοχή 5 ομάδων οι Νταμηλάκης Γιώργος/Μαντζουκίδης Αναστάσιος νίκησαν στον τελικό τους Μαρινάκη Γιάννη/ Κοροβέση Γιάννη με 2-1 σετ.

Το Silver γυναικών, δεν διεξήχθη, λόγω μη συμπλήρωσης του απαραίτητου αριθμού ομάδων και οι 2 ομάδες, που δήλωσαν, εντάχθηκαν στο Golden τουρνουά γυναικών

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020, που έχει προγραμματιστεί, για τις 01 Δεκεμβρίου 2019 .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...