Έπεσε η αυλαία του Φιλανθρωπικού Μικτού Τουρνουά “Γιάννης Μανιατάκης”

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο αγωνιστικός μαραθώνιος με συνολικά 105 αγώνες σε τρεις κατηγορίες (gold, silver & bronze) με κύριο χαρακτηριστικό του Σαββατοκύριακου τα ται μπρέικ. Συνολικά 37 αγώνες κρίθηκαν στο ται μπρέικ, δηλαδή ένας στους τρεις αγώνες, πράγμα που φανερώνει τις μεγάλες μάχες που δόθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων.

Πιο αναλυτικά στην gold κατηγορία που ήταν και η μόνη κατηγορία που ο τελικός δεν κρίθηκε στο ται μπρέικ, η Καράκου Πέννυ με συμπαίκτη το Τζιλιβάκη Αντώνη, επικράτησαν 2-0 σετ (21-14, 21-16) της Κτιστάκη Τζωρτζίνα και του Βρεττού Νίκου. Στην silver κατηγορία, Μαντζαβίνου Λίνα και Μυλωνάκης Μανόλης κέρδισαν με ανατροπή τον μπαμπά Νικολουδάκη Γιώργο και την 13χρονη κόρη Εριέτα με 2-1 σετ (15-21, 21-18, 15-11), ενώ στην bronge το ζευγάρι των Μπασκάκη Αγγελίνα / Χειλαδάκη Κώστα νίκησε τους Πατσιούρα Άννα / Καρτάκη Παναγιώτη με 2-1 σετ (21-17, 17-21, 15-11).

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά του χορηγούς του τουρνουά, το beach bar Ιguana, τα Ακουστικά Κρήτης, την ΑΝΕΚ LINES, το ΟΙΚΟ ΣΤΥΛ Συνεταιρισμός Επιπλοξυλουργων Χανίων, την Cretan Secrets για της στιγμές δροσιάς αλλά και την Ice Cretea της Cretan Nectar που μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τον νέο της προϊόν, χυμό από Φραγκόσυκα! Επίσης ευχαριστεί τους δωροθέτες Φαρμακείο Βεριγάκης Μιχάλης και τα Συστήματα Θέρμανσης-Κλιματισμού Σαμαρτζής Κυριάκος για το όμορφα δωράκια τους. Τέλος ευχαριστούμε την σύζυγο του Γιάννη Μανιατάκη, Ειρήνη, για τις δωροεπιταγές που πρόσφερε στους νικητές του τουρνουά.

Υπενθυμίζουμε ότι ένα μεγάλο μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χανίων.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…